Solusi pikeun Blow Mold

Kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun?


Naon anu urang lakukeun?


Di Delta Engineering, urang gaduh langkung ti 25 taun pangalaman di solusi pikeun niup cetakan.
Ti saprak didirikeun dina 1992, urang parantos fokus kana kabutuhan konsumén urang. Langkung khusus, dina ngembangkeun a rentang komprehensif ngeunaan solusi kana masalah anu kaalaman ku perusahaan di séktor.

Pikeun ngagambarkeun, lini produk kami kalebet palététis sareng depalletizer, packer tray, alat-alat kontrol kualitas sapertos téak kabocoran atanapi checkers beurat, bagger, panyusutan torowongan, packers case, solder solution pack, silo, tray tray, sistem take-out, cutting machine, conveyors , méja pendinginan sareng panyangga, méja bongkar muat, pamilih botol, saklar jalur, lift botol, pengendali garis, panangan aplikator, palapis plasma…
Pondokna, rupa-rupa mesin sareng solusi pikeun produksi sareng bungkusan botol plastik sareng wadah!

Salajengna, misi kami nyaéta:

Ningkatkeun efisiensi anjeun!

Pikeun tujuan ieu, kami ngembangkeun sareng ngadamel solusi anu ngaoptimalkeun prosés produksi palanggan kami, ku ngirangan tanaga gawé manual, bahan bungkus sareng biaya transportasi.

Hatur nuhun kana pendekatan ieu, Delta Engineering parantos janten salah sahiji pamasok anu unggul pikeun solusi otomatisasi pikeun industri cetakan niup.
Kasuksésan urang dumasarkeun kana rupa-rupa leyuran cetakan anu saé panginten.
Salaku tambahan, éta ogé tiasa dipedar ku tanaga kompetén urang, kasatiaanna sareng ku sabab akumulasi pangalaman, anu nguntungkeun pisan pikeun palanggan urang.

Faktor sanésna nyaéta nepungan. Inovasi kami ngagambarkeun standar tinggi anu kami tetepkeun pikeun diri salaku pamimpin pasar sareng inovasi dina industri hilir nyetak niup.
Sareng, terakhir tapi sanésna, kami hatur nuhun kana kamekaran kami pikeun drive anu teras-terasan pikeun ningkatkeun kamampuan urang palayanan malah langkung jauh: urang narékahan pikeun instalasi alus teuing jeung sokongan saatos-jualan.
Hasilna, kami sacara unik diposisikan pikeun nyumponan paménta konsumén urang di seluruh dunya.
TOP

Poho wincikan anjeun?